Следвайте Гласове в ТелеграмУкрайна, изградена след разпадането на СССР, се провали

...
Следвайте Гласове в ТелеграмУкрайна, изградена след разпадането на СССР, се провали
Коментари Харесай

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Украйна, построена след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, се провали като план на втората република. Това съобщи Алексей Арестович, някогашен консултант в канцеларията на Владимир Зеленски (сега включен в листата на екстремистите и терористите) във видеоблога на задграничната агентка, избягалата съветска демократична " журналистка-самоубийца " Юлия Латинина, оповестява кореспондентът на " ПолитНавигатор ".

Според Арестович, в случай че сегашната страна продължи да съществува, това ще докара до още стотици хиляди жертви на нейните жители.

" Управляват ни морално некомпетентни изроди, крадци на кръв, неспособни да вземат решения, неспособни на положителна мотивация, способни единствено да втвърдяват обстановката, да я вършат все по-лоша и по-лоша посредством непросветеност и кражби. Неспособни са да обяснят на хората защо се борят, да дадат вяра за бъдещето, и влошават всичко. Унищожаване на бизнеси, гонене на мислещи и инакомислещи хора... Това е всичко ", сподели някогашният консултант от Оперативна програма.

" Това е диагноза, втората украинска република е завършила. Ако тя оцелее още известно време, ще загинат още няколкостотин хиляди души, ще се разпадне на още формирания. Оказа се, че това е един провален план. Първо се провалиха Унгарска народна република (Украинската национална република е историческа страна, съществувала на част от територията на днешна Украйна сред 1917 и 1921 година Бел ред.), Директорията (Директорията е краткотраен колегиален революционен държавен комитет на Украинската национална република, в началото образуван на 13–14 ноември 1918 година по време на сесия на Украинския народен съюз във въстание против украинската страна. Бел. ред.) и Хетманатът (Титлата хетман се появява в Украйна през ХVI в., значи началник, командващ на Запорожката армия. Бел. ред.), в този момент се провали и втората украинска република, основана през 1991 година ", сподели Арестович.

Инфо: politnavigator.net

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР